15.4.2022

Aktuálně: Přejeme Vám všem krásné a veselé VELIKONOCE . Od 15.4. – 18.4.22 Vás všechny zveme na Velikonoční hody a speciální menu . 🐰🐣 Budeme se na Vás těšit v naší restauraci . 🙂

Od 15.4 – 18.4 Vás všechny zveme na Velikonoční hody 🐰🐣 Budeme se na Vás těšit . 🙂 www.raliska.com

Nově postavená rodinná restaurace a penzion v kouzelném rekreačním centru Moravskoslezských Beskyd. Nacházíme se přímo ve Ski areálu Rališka. Jsme výborně vybavení k rekreaci, jak pro vlky samotáře, tak i rodiny s dětmi. Také ideální pro rodinné oslavy, narozeniny, svatby a nebo cokoliv Vás napadne.
V restauraci pro Vás máme k dispozici 70 míst a navíc dalších 40 na terase s úžasným výhledem. V nabídce je hned několik pokojů vybavených TV, každý svým sociálním zařízením a pro naše hosty je samozřejmostí volná Wi-Fi. Pochutnat si u nás můžete na tradiční valašské a české domácí kuchyní.
Cyklisté ocení možnost úschovy kola, motoristé bezplatné parkoviště. Ideální místo pro Vaši dovolenou nebo prodloužený víkend. Jsme v atraktivní lokalitě a v okolí je spoustu zajímavých míst na výlety a relax , více nalezne v sekci ,, kolem nás “ kde jsme si pro Vás dovolili vybrat pár tipů na ideálně strávený volný čas.

Spolupracujeme

HS Computers - prodej a servis počítačů, tiskáren i notebooků.
Prodej a servis počítačové techniky
ve Valašském Meziříčí

Správa počítačových sítí
Tvorba internetových stránek
Profesionální služby i přístup

Pohled na sjezdovky

Pohled na sjezdovky Rališka
Pohled na prostor konce lanovky

Partneři


Inzerujte na internetu zdarma!
Využijte inzertní server DoBazaru.cz!
Inzerce zdarma, bazar, inzeráty, autoinzerce, inzerce zvířat, motoinzerce, psi, kočky,...

Chalupa u Hanáků - ubytování
Penzion RALIŠKA - ubytování

Jsme také na Facebooku