14.2.2021

Stále skvělá domácí jídla každý den přes výdejní okénko 10 – 18 hod. , pravá Valašská zima , sáňkování a bobování a také běžkování !SEDAČKOVÁ lanovka V PROVOZU od 9 hod. dne 15.02.2021 spolu s dalšími službami ,denně i VEČERNÍ provoz , pokud nám to někdo opět nezakáže !!!

Každý den máme pro Vás skvělá domácí jídla ve Ski areálu Rališka ! 😋 Výdejní okénko otevřeno DENNĚ od 10 do 18 hod. ! Zítra polévky : drštková , kyselice , fazolová a česnekačka . Hlavni jídla : vepřový guláš , farmářská játra, smažený sýr a tvarůžky , kuřecí stripsy , krkovička na medvědím česneku , Vaňasova topinka , bramboráčky s kuřecím masem, borůvkové knedlíky , palačinky s ovocem a čokoládou .
Panuje pravá „Valašská“ zima , na upravené části podél malého vleku můžete na vlastní nebezpečí sáňkovat a bobovat se svými dětmi ! Na běžky můžete hned v blízkosti naší restaurace , podmínky jsou výborné !
Ať již si uděláte výlet , procházku nebo jste v blízkosti na chatě či chalupě, s jídlem si nemusíte dělat starosti , přijďte si pro něj prostě k nám k našemu výdejnímu okénku ! Spojíte tak příjemné s užitečným . Užívejte hezké zimní dny . Přejeme vám vše dobré !!!

Spolupracujeme

HS Computers - prodej a servis počítačů, tiskáren i notebooků.
Prodej a servis počítačové techniky
ve Valašském Meziříčí

Správa počítačových sítí
Tvorba internetových stránek
Profesionální služby i přístup

Pohled na sjezdovky

Pohled na sjezdovky Rališka
Pohled na prostor konce lanovky

Partneři


Inzerujte na internetu zdarma!
Využijte inzertní server DoBazaru.cz!
Inzerce zdarma, bazar, inzeráty, autoinzerce, inzerce zvířat, motoinzerce, psi, kočky,...

Chalupa u Hanáků - ubytování
Penzion RALIŠKA - ubytování

Jsme také na Facebooku